Toni Hirvonen on uusi akustikkomme

Tekniikan tohtori Toni Hirvonen on aloittanut Akukonin runkomelu- ja tärinätiimissä. Hän tulee vahvistamaan ääneen ja värähtelyyn liittyvien laskentasovellusten kehittämistä ja tekoälyn hyödyntämistä työssämme.   

Toni on valmistunut diplomi-insinööriksi ja väitellyt tohtoriksi Teknillisestä korkeakoulusta Espoosta (nykyään osa Aalto-yliopistoa). Työkokemusta hänelle on kertynyt mm. tutkijana Aalto-yliopistossa Espoossa ja Dolby Laboratories:ssa Tukholmassa. Ennen Akukoniin siirtymistään hän työskenteli Yousicianin palveluksessa Helsingissä.

Innovaatiotoiminta ja laskentamenetelmien kehittäminen asiakaspalveluiden ohella ovat keskeinen osa Akukonin srategiaa. Toivotamme Tonin tervetulleeksi kovatasoisten osaajiemme seuraan!

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: