Experttjänster inom akustik, bullerbekämpning och AV-design

9.1.2020

Det nyöppnade Akukon kontoret i Vasa betjänar våra kunder i Österbotten, Finland och norra Sverige. Vi erbjuder nu experttjänster inom akustik, bullerbekämpning och AV-design både på svenska och på finska.

Vasakontoret sysselsätter tre experter: Svante Betlehem (försäljning och marknadsföring) och Jakob Löflund och Juhani Ahvenvaara (akustik och AV-design samt mätningar). Ett lokalt kontor gör hanteringen av regionala projekt smidigare och mer kostnadseffektivt. Dessutom är Akukons samtlliga resurser i Finland och utomlands också tillgängliga för våra kunder i Österbotten och norra Sverige, dvs tillgång till högsta klass akustik-kunnande för företag, kommuner och myndigheter i området.

Vårt kontor kommer att finnas på Hovrättsesplanaden 23, 65100 Vaasa, Finland från och med 1.2.2020. Det ligger i posthuset i centrum av Vasa, bredvid järnvägsstationen.

Du når oss endera via Akukons huvudkontor tel. +358 10 3700 200 eller via Vasa försäljnings- och marknadschef, Svante Betlehem, tel. +358 40 557 1949, svante.betlehem@akukon.com.

Akukon är den ledande specialisten inom akustik, bullerbekämpning och AV-design i Finland och Baltikum. Vi har över 40 toppexperter i Finland och 70 internationellt.

Share article

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: