Karriär

Det som förenar våra experter är ett genuint intresse för miljö, kultur och mänskligt psykiskt och fysiskt välbefinnande. Okomplicerade arbetssätt, en mångkulturell arbetsmiljö och en god anda är viktigt för oss.

Vårt mål är att vara den mest eftertraktade arbetsgivaren inom alla våra kompetensområden och utifrån en mätning av personalnöjdheten har vi lyckats med detta. Våren 2022 var vår eNPS-siffra (Employee Net Promoter Score) uppmätt i Finland 60. När eNPS är över 40 anses det vara ett toppresultat.

Vi investerar ständigt i vår personals kompetens, välbefinnande, personalförmåner, verktyg och faciliteter. Vi upprätthåller kompetensen hos våra experter genom systematisk fortbildning. Vår personals välbefinnande och motståndskraft är viktigt för oss, det är därför vi stödjer kulturella och fysiska aktiviteter, erbjuder alla våra anställda en omfattande sjukförsäkring och räknar inrikes restid som arbetstid.

Våra löner är konkurrenskraftiga. Vår fasta personal i Finland har även möjlighet till cykel- och elbilsförmån som en del av sin totala lön.

På våra kontor investerar vi i komfort och ergonomi. Vår fasta personal har möjlighet att arbeta på distans vid behov.

Lediga jobb

Inga lediga platser annonseras i nuläget.

Vi rekryterar ständigt experter. Även om jobbet du söker inte har annonserats kan du skicka en öppen ansökan till adressen rekry (at) akukon.com.

Region and language

Select region and language

Current selection: