Helsingin Musiikkitalo nousee

14.7.2009

Helsingin Musiikkitalo on jo noussut lähes lopulliseen korkeuteensa Helsingin keskustassa. Talo valmistuu keväällä 2011. Akukon suunnittelee Musiikkitalon esitys- ja mediatekniikkaa sekä akustiikkaa.

Akukonin Auviovisual-osasto suunnittelee kaikkien kuuden salin valo- ja äänijärjestelmät sekä näyttämömekaniikan. Lisäksi suunnittelemme äänen ja kuvan lähetys- ja tallennustekniikan kuuteen äänitarkkaamoon ja kahteen kuvatarkkaamoon. Näyttämömekaniikan suunnittelussa Akukonin yhteistyökumppanina toimii Akumek Oy.

Musiikkitalon vastaavana akustiikkakonsulttina toimii japanilainen Nagata Acoustics, joka suunnittelee ison konserttisalin akustiikan. Akukonin akustiikkaosasto suunnittelee Musiikkitalon viiden pienemmän salin, studioiden, tarkkaamoiden ja muiden tilojen akustiikan.

Musiikkitalo1

Musiikkitalo2

Kuvat: LPR-arkkitehdit Oy.

http://www.musiikkitalo.fi/

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: