AV- ja esitystekniikan PTS

Nykyaikaisissa tapahtumataloissa, toimitiloissa ja opetusympäristöissä tarvitaan AV- ja esitystekniikkaa. Tekniikka edellyttää ylläpitoa ja oikea-aikaista uusimista. AV- ja esitystekniikan pitkän tähtäimen suunnitelma PTS on väline, jonka avulla huolehditaan tilojen toimivuudesta ja kustannusten hallinnasta.

AV- ja esitystekniikan PTS yhteyshenkilöt

Ville-Veikko Palviainen

Ville-Veikko Palviainen

+358 44 237 7490

Juha Storm

Juha Storm

+358 50 300 0320

Ari Lepoluoto

Ari Lepoluoto

+358 50 372 5275

Tiedätkö jo mitä haluat? Lähetä meille tarjouspyyntö ja asiantuntijamme ovat sinuun pikimmiten yhteydessä!

Lähetä tarjouspyyntö

Akukonin palveluun kuuluu olemassa olevan esitystekniikan sekä näköpiirissä olevien hankintojen kartoitus. Odotettavissa olevat hankinnat ja uusimistarpeet luetteloidaan perusteluineen, ja sijoitetaan 10 vuoden aikajanalle. Näin saatua suunnitelmaa voidaan käyttää käyttökustannusten ja päivitysten budjetoinnin lisäksi myös toiminnan suunnittelun osana.

Usein PTS perustuu pelkästään laitteiden teknisen käyttöiän ja huoltotarpeen arviontiin. Käyttötarpeet kuitenkin muuttuvat ajan myötä, ja teknologinen kehitys voi vaikuttaa tekniikan tarkoituksenmukaiseen uusimissykliin.

Rakennamme PTS:n siten, että se tukee asiakkaan strategiaa, jos sellainen on saatavilla. Akukonin laatima PTS ei yleensä perustu pelkästään laitteiden teknisen käyttöiän arviointiin, vaan myös toiminnallisten tarpeiden ja teknologian mahdolliseen ja näköpiirissä olevaan kehitykseen. AV- ja esitystekniikan PTS kannattaa päivittää säännöllisin väliajoin, esimerkiksi vuosittain.

Region and language

Select region and language

Current selection: