Ura

Asiantuntijoitamme yhdistää kiinnostus ympäristöön, kulttuuriin ja ihmisen henkiseen sekä fyysiseen hyvinvointiin. Mutkattomat toimintatavat, monikulttuurinen työympäristö ja hyvä henki ovat meille tärkeitä.

Tavoitteenamme on olla halutuin työnantaja kaikilla osaamisalueillamme, ja henkilöstötyytyväisyyden mittauksen perusteella olemme tässä onnistuneetkin. Keväällä 2022 Suomessa mitattu eNPS -lukumme (Employee Net Promoter Score) oli 60. Kun eNPS on yli 40, pidetään sitä huipputuloksena.

Panostamme jatkuvasti henkilöstömme osaamiseen, hyvinvointiin, henkilöstöetuihin, työkaluihin ja toimitiloihin. Pidämme yllä asiantuntijoidemme osaamista suunnitelmallisen täydennyskoulutuksen avulla. Henkilöstön hyvinvointi ja jaksaminen on meille tärkeää, siksi tuemme kulttuuri- ja liikuntaharrastuksia, tarjoamme kaikille työntekijöillemme laajan terveysturvavakuutuksen ja laskemme kotimaan matka-ajan työajaksi.

Palkkamme ovat kilpailukykyisiä. Vakituisella henkilöstöllämme Suomessa on mahdollisuus myös polkupyörä- ja sähköautoetuun kokonaispalkan osana.

Toimipisteissämme panostamme viihtyisyyteen ja ergonomiaan. Vakituisella henkilökunnallamme on mahdollisuus tehdä tarvittaessa etätyötä.

Avoimet työpaikat

Ei ilmoitettuja avoimia työpaikkoja tällä hetkellä.

Rekrytoimme asiantuntijoita jatkuvasti. Vaikka haettavaa työpaikkaa ei olisi ilmoitettu, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry ( at ) akukon.com.

Region and language

Select region and language

Current selection: