Melu ja tärinä

Akukon tarjoaa monenlaisia meluun ja tärinään liittyviä asiantuntijapalveluita. Valikoimaamme kuuluvat erilaiset melu-, runkomelu- ja tärinäselvitykset, mallinnukset, laskenta, mittaukset sekä melun ja tärinän torjuntaan liittyvä suunnittelu.

Melun ja tärinän yhteyshenkilöt

Jukka Vesterinen

Jukka Vesterinen

+358 40 582 4919

Mats Heikkinen

Mats Heikkinen

+358 50 536 5554

Timo Peltonen

Timo Peltonen

+358 50 584 9814

Liisa Kilpilehto

Liisa Kilpilehto

+358 40 827 2532

Tiedätkö jo mitä haluat? Lähetä meille tarjouspyyntö ja asiantuntijamme ovat sinuun pikimmiten yhteydessä!

Lähetä tarjouspyyntö

Melun tai tärinän lähde voi olla liikenneväylä, kuntosali, yleisötapahtuma, teollisuuskone tai mikä tahansa melua tai tärinää tuottava esine tai kokonaisuus.

Meluun ja tärinään liittyvät asiantuntijapalvelut liittyvät suurelta osin ääneen ja akustiikkaan. Koska tähän palvelualueeseen liittyy myös ympäristötieteellisiä ja fysiologisia ulottuvuuksia, olemme eriyttäneet sen omaksi osaamisalueekseen.

 

Palveluitamme käytetään mm. rakentamisen ja infran hankesuunnittelussa, kaavoituksessa ja toteutuksessa sekä teollisuudessa, tapahtumateollisuudessa ja työsuojelullisissa kohteissa.

Lähestymistapamme voi asiakkaan tarpeista riippuen olla fysikaalinen, fysiologinen tai näiden yhdistelmä. Fysikaalisia työtapoja ovat esimerkiksi melumittaukset, mallinnukset ja laskenta, fysiologisia melu- ja tärinäaltistuksen mittaukset, jotka tapahtuvat ihmiseen kiinnitettävillä mittalaitteilla.

Käyttökohteita

Region and language

Select region and language

Current selection: