Akukon on mukana Tallinnan yliopiston mediakoulun toimitalon suunnittelussa

23.9.2010

Av-osastomme vastaa kohteen av-tuotantoympäristön konseptisuunnittelusta ja Akukonin Tallinnan toimisto suunnittelee sen akustiikan. Vastaavana av-konsulttina toimii Tapio Ilomäki Helsingin toimistostamme ja vastaavana akustiikkakonsulttina Marko Ründva Tallinnan toimistostamme. Kohteen arkkitehtisuunnittelusta vastaa arkkitehtitoimisto Salto (Salto architecture office), pääsuunnittelija on EA Reng As.

Tallinnan yliopiston mediakoulun uusissa tiloissa koulutetaan tulevaisuudesa elokuva- ja tv-alan ammattilaisia. Rakennukseen tulee mm. tv-studio kuva- ja äänitarkkaamoineen, äänen ja kuvan jälkikäsittely-yksikkö sekä elokuvateatteri.

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: