Akukonin Tallinnan toimisto on mukana Tallinnan uuden kulttuurikeskuksen suunnittelussa

18.10.2010

Kulttuurikeskus rakennetaan vanhan voimalaitoksen tiloihin Tallinnan keskustassa. Kulttuurikeskukseen sisältyy 600 m2 suuruinen sali, studioita, näyttely- ja kokoustiloja, levytysstudio, arkkitehtikeskus, toimistoja jne. 

Kulttuurikeskus avataan osittain jo tulevana vuonna 2011, kun Tallinna on  Euroopan kulttuuripääkaupunki yhdessä Turun kanssa.

Kultuurikatel - blackbox

Kultuurikatel - helistuudio

Kulttuurikeskusprojektin asiakas on Tallinnan kulttuuriperinnön osasto (Tallinna Kultuuriväärtuste Amet), arkkitehdit ovat  Siiri Vallner ja Indrek Peil Kavakava OÜ arkkitehtitoimistosta. Akukonin Tallinnan toimisto vastaa projektin huone- ja rakennusakustisesta suunnittelusta.

 

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: