Akukon hyväksyttiin Forum Virium Helsinki -kasvuyritykseksi

15.6.2013

Forum Virium Helsinki on Helsingin kaupunkikonserniin kuuluva osakeyhtiö, joka kehittää uusia digitaalisia palveluja yhdessä yritysten, Helsingin kaupungin, muiden julkisten toimijoiden sekä kaupunkilaisten kanssa. Tavoitteena on synnyttää parempia palveluita ja kasvavaa liiketoimintaa, sekä avata uusia yhteyksiä kansainvälisille markkinoille.

Akukon Oy:n liikevaihto kasvoi vuonna 2012 noin 9 %. Vuodelle 2013 ja siitä eteenpäin odotamme noin 10 % vuotuista kasvua. Tällä hetkellä henkilöstöä on kaikkiaan 32. Tulevina vuosina tavoitteenamme on kestävä kasvu sekä Suomessa että ulkomailla, erityisesti Baltian alueella. Osallistuminen Forum Viriumin kasvuohjelmaan tukee kasvuamme tarjoamalla käyttöömme monialaisen ja korkeatasoisen valmentaja- ja asiantuntijapoolin.

Forum Virium Helsinki 

 Forum Virium

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: