Akukon suunnittelee Turun kaupunginteatterin esitystekniikan ja akustiikan

28.8.2013

Turun kaupunginteatteri peruskorjataan vuosina 2014 - 2016. Akukon on sopinut Turun kaupungin kiinteistöliikelaitoksen kanssa teatterin peruskorjaukseen liittyvästä esitystekniikan ja akustiikan suunnittelusta. Akukonin suunnittelusopimuksiin sisältyvät teatterin valo-, ääni- ja av-järjestelmien suunnittelu, näyttämömekaniikan suunnittelu sekä akustiikkasuunnittelu.

Turun kaupunginteatterin peruskorjaus on yksi tämän hetken suurimmista esittävän taiteen rakennusprojekteista Suomessa. Teatteri muuttaa peruskorjauksen ajaksi Logomoon, joka myös on yksi Akukonin merkittävimmistä esitystilakohteista Suomessa. Logomon esittely Akukonin sivuilla.

Kuva: Markus Koljonen (Wikipedia Commons)

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: