Akukon laajentaa työsuojelusektorille

19.11.2013

Akukon tarjoaa työsuojeluun suunnattuja melun ja tärinän mittauksiin, selvityksiin ja ratkaisujen konsultointiin liittyviä palveluita. Uudet palvelut ovat osa Akukonin kestävän kasvun strategiaa. 

Akukon Oy on tunnettu rakennus- ja huoneakustiikan, melun- ja tärinäntorjunnan sekä esitystekniikan palveluistaan. Yhtiössämme on kuitenkin myös sekä työsuojeluun että melu- ja tärinäaltistukseen liittyvää huippuosaamista, jota tarjoamme työsuojelusektorille aiempaa laajemmin. Osaamista on mm. partioveneiden, helikoptereiden ja maa-ajoneuvojen kuljettajien kokokehotärinä- ja melualtistuksen mittaamisesta, lukuisten tuotantolaitosten meluntorjunnasta sekä muiden työtilojen meluntorjunnan ja akustiikan konsultoinnista.

Uudet palvelut:

  • melualtistusmittaukset, VNa 85/2006, SFS 4578 mukaisesti
  • keho- ja käsitärinämittaukset, VNa 48/2005, direktiivi 2002/44/EY, ISO 2631-1
  • melu- ja tärinäaltistuksen hallinta, mm. rakennus- ja huoneakustiikan sekä melun- ja tärinäntorjunnan välineitä hyödyntäen
  • meluntorjuntaohjelmien laatiminen ja asiantuntijakonsultointi

Palvelumme kattavat kuuloa vaurioittavan melun lisäksi myös muun työterveyteen vaikuttavan melun ja tärinän. Tasoltaan alempi melu voi työpaikoilla mm. aiheuttaa äänenkäyttöhäiriöitä sekä heikentää tilojen toiminnallisuutta, turvallisuutta ja viihtyvyyttä.

Akukonin uudet palvelut julkistetaan työsuojelupäälliköiden neuvottelupäivillä 20.- 22.11.2013.

Lisätietoja antavat M.Eng. Liisa Kilpi, puh.040 827 2532, liisa(piste)kilpi(ät)akukon.fi  ja DI Timo Markula, puh. 050 303 2404, timo(piste)markula(ät)akukon.fi.

Helikoptreikuski

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: