Uusi akustiikkakonsulttimme: TkT Henri Penttinen

3.1.2014

Tekniikan tohtori Henri Penttinen on nimitetty Akukoniin akustiikkakonsultiksi 3.2.2014 lukien.

Henri Penttinen
Henri Penttinen

Henri on valmistunut diplomi-insinööriksi vuonna 2002, ja väitellyt tohtoriksi vuonna 2006. Ennen Akukoniin siirtymistään hän on työskennellyt tutkijana Aalto-yliopiston Signaalinkäsittelyn ja akustiikan laitoksella sekä Stanfordin yliopiston CCMRA:ssa (Center for Computer Research in Music and Acoustics). Näiden lisäksi hän on mm. vetänyt musiikkiteknologian kaupallistamisprojektia.

Henri liittyy MELU-ryhmäämme, jossa hänen tehtäviinsä tulee kuulumaan mm. runkomeluun, värähtelyyn, ympäristömeluun sekä tekniseen akustiikkaan liittyviä mittauksia ja mittausdatan signaalinkäsittelyä, teknistä laskentaa ja mallinnusta.

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: