Kaksi uutta kirjaa äänestä

16.5.2014

Kevään 2014 aikana on julkaistu kaksi uutta kirjaa äänestä. Kirjoittajina ovat mm. FT Jaana Jokitulppo ja teatt.Lis., ins. Ari Lepoluoto Akukonista.

Outi Ampuja & Miikka Peltomaa (toim.): Huutoja hiljaisuuteen käsittelee melua. Mitä on melu ja mitä on hiljaisuus? Mikä ääni ärsyttää, mistä mieli kohenee? Teoksen vapaa-ajan melua käsittelevä artikkeli Vapaa-ajan melu - hälyä, pamauksia ja musiikin pauhua on Jaana Jokitulpon kirjoittama.

Heidi Soidinsalo (toim.); Ääneen ajateltua - Kirjoituksia äänestä, esityksestä ja niiden kohtaamisesta käsittelee äänisuunnittelua osana nykyistä esittävien taiteiden ammattikenttää. Kirjan ensimmääisen luvun Taiteen ja tekniikan kohtaaminen äänisuunnittelussa on kirjoittanut Ari Lepoluoto.

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: