Uusi AV-asiantuntijamme: DI Timo Hiekkanen

9.6.2014

 

DI Timo hiekkanen aloitti Akukonissa AV-konsulttina 9.6.2014. Timo on perehtynyt AV-tekniikkaan laajasti. Hänellä on kokemusta niin toimitilojen ja koulujen AV-suunnittelusta, kuin esittävän taiteen ja viihteen järjestelmistäkin.

Uusi AV-asiantuntijamme on valmistunut diplomi-insinööriksi Teknillisen korkeakoulun tietoliikennetekniikan koulutusohjelmasta, pääaineenaan akustiikka ja äänenkäsittelytekniikka. Työkokemusta hän on hankkinut mm. AV-logiikoiden ohjelmointiin erikoistuneen Lumia Oy:n (nykyään Kuulto Oy) palveluksessa.

Akukoniin Timo tuli Yhtyneet Insinöörit Oy:n palveluksesta, jossa hän toimi AV/akustiikkasuunnittelijana.

Timon yhteystiedot:
GSM 0400 414 083, vaihde 010 3200 700, etunimi.sukunimi@akukon.fi

 

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: