Akukon kasvoi 17 prosenttia vuonna 2014

2.2.2015

Vuosi 2014 oli Akukonille hyvän kasvun vuosi. Yhtiön liikevaihto kasvoi 17 % ollen n. 3,1 M¤. Voimakkainta kasvu oli meluun ja runkomeluun liittyvissä toimeksiannoissa ja toiseksi voimakkainta AV-suunnittelun toimeksiannoissa. Akukon työllisti keskimäärin 26 asiantuntijaa Suomessa ja viisi Virossa.

Vuonna 2014 Akukon teki historiansa suurimmat investoinnit. Lisäksi yhtiöön rekrytoitiin useita uusia asiantuntijoita ja organisaatio uudistettiin. Investoinneista huolimatta Akukonin tulos parani jonkin verran ja ennestäänkin hyvällä tasolla ollut vakavaraisuus parani edelleen.

Akukonin suuria meneillään oleviasuunnitteluprojekteja ovat mm. OP Vallila 2015 –hanke, Pisararata, Länsimetro ja Turun kaupunginteatterin peruskorjaus. Uutena aluevaltauksena mainittakoon lukuisat puurakentamiseen liittyvät kohteet, joiden akustisessa suunnittelussa Akukon on uranuurtaja Suomessa.  Vuoden 2014 näkyvin akustiikkasuunnittelun kohteemme on Fuzhoun kulttuurikeskus Kiinassa.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Ari Lepoluoto, puh 010 3200 700.

Liikevaihto 2014

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: