Katsomot akustisissa esitystiloissa

2.7.2015

Akukonin akustiikkakonsultti Nella Näverin kirjoittama Katsomot akustisissa esitystiloissa käsittelee akustisten esitystilojen katsomoiden suunnittelua ja osatekijöitä. Se etsii vastausta kysymykseen millaiset katsomot sopivat mihinkin tarkoitukseen.

Teos on Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun Arkkitehtuurin laitokselle tehty diplomityö. Se on kuitenkin paljon enemmän kuin opinnäyte. Kirja sopii lähdeteokseksi niin esitystilojen suunnittelijoille, tilaajille, käyttäjille kuin kaikille muillekin esittävästä toiminnasta kiinnostuneille.

LuK, TkK (ark) Nella Näveri sai työstään parhaan mahdollisen arvosanan (5). Työn ohjaajina toimivat Ari Lepoluoto ja Henrik Möller Akukonista.

Kirja on luettavissa ja ladattavissa täältä: http://nn.kaksitoista.fi/diplomityo.php

Katsomot akustisissa esitystiloissa

 

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: