Uusi konsulttimme May (Mourad) Hanna vahvistaa kansainvälistä tiimiämme

13.10.2015

May toimii akustiikkakonsulttina kansainvälisissä projekteissamme erityisesti Lähi-Idässä, missä Akukonilla on useita akustiikan ja esitystekniikan suunnitteluprojeketeja. Esimerkkejä meneillään olevista uudisrakennusprojekteista ovat Birzeit Universityn konserttisali Naseeb A. Shaheen Auditorium,  Yabous Cultural Center sekä Edvard Said National Conservatory of Music Ramallah facilities. Jo toteutettuja projekteja ovat mm. Edvard Said National Conservatory of Music Beit Sahour (Bethlehem), Jerusalem sekä Bethlehem Cultural Center, hall and restaurant building sekä Hebronin oikeustalo (Hebron Courthouse) Palestiinassa, joka on YK:n tukema hanke.

May on suorittanut B.Sc. -tutkinnon Politecniko de Milanossa Italiassa. Ylemmän korkeakoulututkinnon M.Sc.(Tech.) hän on suorittanut Chalmers Univertity of Technology:ssa Göterborgissa Ruotsissa, pääaineenaan akustiikka.

Mayn työpiste on yhteistyökumppanimme C.A.T.D:n toimistolla Jerusalemissa, mutta hänet voi nähdä myös Helsingin toimistollamme. May palvelee asiakkaitamme arabian, heprean ja englannin kielillä.

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: