Uusia akukonlaisia Ouluun ja Helsinkiin

15.12.2015

DI Toni Soininen aloittaa vuoden 2016 alussa Oulussa akustiikka- ja av-konsulttina. Toni siirtyy meille PS Audio Design Oy:n palveluksesta. Tätä aikaisemmin hän on työskennellyt Sonolux Oy:ssä ja Nokialla.

Toni on opiskellut akustiikkaa Danmarks Tekniske Universitet:ssä Kööpenhaminassa, sekä mm. signaalinkäsittelyä Oulun Yliopistossa. Lisäksi hänellä on julkisten tilojen av-suunnittelun sekä rakennus- ja huoneakustiikan suunnittelukokemusta ja referenssejä.

 

Jusi Vartio uutiskuva

Jussi Vartio on aloittanut Oulun toimistossamme harjoittelijana. Hänen toimenkuvaansa kuuluvat ensisijaisesti av-järjestelmät. Jussi on opiskellut valo- ja äänisuunnittelua Teatterikorkeakoulussa ja työskennellyt Oulun Kaupunginteatterissa esitystekniikan parissa. Tällä hetkellä hän opiskelee Oulun AMK:ssa talotekniikkaa, ja valmistuu näillä näkymin vuoden 2016 aikana.

 

Miro2

DI Miro Aalto on aloittanut Helsingin toimistossamme MELU-tiimissä. Miro teki impulssimeluun liittyvän diplomityönsä Akukonissa, ja siirtyi nuoremmaksi konsultiksi valmistuttuaan syksyllä 2015. Miro on opiskellut Aalto-yliopiston lisäksi myös Chalmers University of Technology:ssa Göteborgissa.

 

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: