Akukon laajenee Liettuaan

22.9.2016

UAB AKUKON LIETUVA tulee tarjoamaan akustiikan ja esitystekniikan suunnittelu- ja konsulttipalveluita Liettuassa ja sen lähellä olevissa maissa.

Akukon Oy on uuden yrityksen enemmistöosakas. Toinen osakas on liettualainen ammatti-äänentoistoalan yritys UAB Sonus Exsertus. Käytännössä uusi yritys aloittaa toimintansa lokakuun aikana. Uuden yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty M.Sc. (Tech.) Edmundas ´i¸ys (kuvassa).

Lisätietoja: hallituksen pj. Henrik Möller puh. 0500 708 263, tai toimitusjohtaja Ari Lepoluoto puh. 050 372 5275.

Akukon on kansainvälisesti toimiva akustiikka- ja av-alan konsulttiyritys, joka työllistää noin 40 henkilöä. Yrityksen pääkonttori on Suomessa. Neljän Suomessa sijaitsevan toimiston lisäksi Akukonilla on toimisto Tallinnassa. Yrityksellä on yhteistyökumppaneiden kanssa toimipisteet ja henkilöstöä myös Lähi-Idässä ja Väli-Amerikassa. Toteutettuja projekteja on Suomen, Baltian ja Lähi-Idän lisäksi mm. Norjassa, Kiinassa ja Venäjällä.  

 

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: