Akukon perusti tytäryhtiön Lähi-Itään

27.4.2017

Kuvassa M.Sc. May (Mourad) Hanna uuden toimistomme edessä.

Uusi yhtiömme tarjoaa akustiikka- ja av-suunnittelua Israelin, Palestiinan ja Jordanian alueella. Yrityksen nimi on Akukon Middle East Ltd.

Akukonilla on ollut Lähi-Idän alueella parikymmentä suunnitteluprojektia jo ennen uuden yrityksen perustamista. Suuri osa meneillään olevista projekteista ovat esitystiloja, mutta joukkoon mahtuu myös toimitiloja ja meluntorjunnan suunnittelua. Esimerkkejä valmistuneista kohteista ovat Edward Said National Conservatory of Music Jerusalem sekä Birtzeitin yliopiston yhteyteen rakennettu Naseeb A. Shaheen Auditorium, joka on Palestiinan ensimmäinen akustiselle musiikille sopivaksi suunniteltu konserttisali. Tällä hetkellä työn alla on mm. Yaboush Cultural Center:n konserttisali Jerusalemissa.

Akukon Middle East Ltd:n toimitusjohtajaksi nimitettiin M.Sc. May (Mourad) Hanna. May on ollut mukana Akukonin Lähi-Idän, Baltian ja Suomenkin akustiikkaprojekteissa jo muutamia vuosia. Hänellä on ylempi korkeakoulututkinto Göteborgissa sijaitsevasta Chalmers University of Technologies:sta pääaineenaan akustiikka. Mayn kanssa uudessa yksikössä työskentelee aluksi kaksi asiantuntijaa, Issa Sacaan ja Victor Makhoul.

Uuden yhtiömme kotipaikka on Jerusalem. 

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: