Akukon kuuluu Suomen vahvimpiin

9.11.2017

Akukonilla on Asiakastieto Oy:n Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti. Yrityksemme on täyttänyt sertifikaatin kriteerit jo kymmenen vuoden ajan.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla. Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen.

Lisätietoja saat klikkaamalla yllä olevaa sertifikaatin kuvaa.

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: