2017 - Akukonin kansainvälistymisen vuosi

19.12.2017

Druskininkain kulttuurikeskus, Liettua.
(Kuva: UAB "Uostamiesčio projektas, Klaipeida, Lithuania, Architect Algirdas Stripinis)

Vuonna 2017 avasimme ulkomailla kaksi uutta toimistoa. Kansainvälisiä projekteja on meneillään yli kymmenessä maassa, enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Tällä hetkellä Akukonilla on toimistot Suomen lisäksi Virossa, Liettuassa, Latviassa ja Lähi-Idässä.
 

Akukon Oy perustettiin Helsingissä vuonna 1994. Akukon Estonian Branch avattiin vuonna 2003 Tallinnassa. Vuonna 2015 käynnistimme kansainvälistymishankkeen, jonka puitteissa perustimme tytäryhtiöt Latviaan, Liettuaan ja Lähi-Itään. Näiden lisäksi projekteja on tällä hetkellä meneillään mm. Tanskassa, Ruotsissa, Venäjällä, Georgiassa, Kiinassa ja Thaimaassa.

Viimeisten kahden vuoden aikana olemme käynnistäneet yli 80 akustiikka- ja av-suunnitteluprojektia vanhojen ”Akukon-maiden”, Suomen ja Viron, ulkopuolella. Uudet projektit edustavat laajaa kirjoa; joukossa on kulttuuri- ja kongressikeskuksia, teattereita, konserttisaleja, uskonnollisia rakennuksia, studioita, hotelleja, sairaaloita, urheiluareenoja, toimitiloja sekä asuinrakennuksia. Havainnekuvassa esitetty Druskininkain kulttuurikeskus Liettuassa on yksi uusista kansainvälisistä projekteistamme.

Näillä näkymin tulemme lähivuosina perustamaan lisää toimistoja ulkomaille.

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: