Akukon perustaa toimiston Georgiaan

22.5.2018

Uusi tytäryhtiömme tulee tarjoamaan akustiikka-alan asiantuntijapalveluita Georgiassa ja Azerbaid¸anissa. Akukon Georgian kotipaikaksi tulee pääkaupunki Tbilisi. Paikallisten asiantuntijoiden lisäksi alueen projekteihin tulee osallistumaan asiantuntijoita Suomesta ja muista Akukon-maista.

Aluksi uutta toimistoamme työllistää varsinkin Tbilisin rakennusboomi. Georgia panostaa voimakkaasti turismiin, josta syystä Tbilisiin ja muihinkin kaupunkeihin rakennetaan paljon korkean kansainvälisen tason hotelleja ja tapahtumatiloja. Työn alla onkin jo useita kohteita.

Tbilisin toimistossamme kontaktihenkilöinä toimivat projektisuunnittelija Archil Cheghelidze ja toimiston johtaja Levan Kumsiashvili.  

Lisätietoja antavat:
Henrik Möller, 0500 708 263, henrik.moller@akukon.com
Ari Lepoluoto, 050 372 5275, ari.lepoluoto@akukon.com

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: