Muista kalibroida äänitasomittarisi ja -kalibraattorisi

20.2.2019

Mittaatko melua tai teetkö muita äänitasomittauksia? Älä unohda mittalaittedesi kalibrointia! Menetelmästandardeissa ja viranomaisohjeistuksessa suositellaan ja yhä useammin myös edellytetään, että äänitasomittarit kalibroidaan kahden vuoden välein ja äänitasokalibraattorit vuosittain.

Akukon Kalibrointipalvelu tarjoaa äänitasomittareiden ja -kalibraattoreiden akkreditoituja kalibrointipalveluita. Valmistajat eivät tyypillisesti toimita laitteilleen kalibrointitodistusta, vaan Verifionti/Tyyppitestaus -todistuksen.

Äänitasomittarien toiminta tarkistetaan kalibrointilaboratoriossamme standardin IEC 61672-3 vaatimusten mukaisesti. Tämä sisältää laajan läpileikkauksen laitteen toiminnasta.

Äänitasokalibraattorien ja pistonfonien toiminta tarkistetaan standardin IEC 60942 vaatimusten mukaisesti. Laitteen tuottama äänitaso, kalibrointisignaalin taajuus ja särö mitataan erittäin tarkasti. Toimenpiteistä laaditaan kalibrointitodistus.

Kalibrointipalvelumme on Suomen ainoa äänitasomittareiden ja -kalibraattoreiden akkreditoitu kalibrointipalvelu. Pyrimme ulkomaisia laboratorioita selvästi nopeampaan toimitusaikaan ja parempaan asioinnin sujuvuuteen.

Lisätietoja sekä hinnastot löytyvät Kalibrointipalvelumme nettisivulta https://www.akukon.fi/fi/Kalibrointi .

Jos sinulla on useita laitteita, niin kysy tarjoustamme myös määräalennuksesta tai vuosisopimuksesta!

Yhteystiedot
kalibrointi (a) akukon.com
Puh. 010 3200 700

FINAS K061

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: