Akukoniin uusia osakkaita

16.8.2019

Kuvassa vasemmalta oikealle Juha Storm, Tarja Lahti ja Janne Hautsalo.

Akukon saa kolme uutta osakasta: vanhempi akustikko Janne Hautsalo, av-suunnittelija Juha Storm ja vanhempi akustikko Tarja Lahti. Tämän jälkeen Akukonissa on 17 osakasta, jotka kaikki työskentelevät yrityksessä.

DI Janne Hautsalo työskentelee vanhempana akustiikkakonsulttina ja projektipäällikkönä. Hänen osaamisaluettaan on kaikenlainen huone- ja rakennusakustiikka. Diplomi-insinöörin tutkinnon lisäksi Jannella on musiikin maisterin tutkinto. Teknillisessä korkeakoulussa hän on opiskellut pääaineenaan akustiikkaa, ja Sibelius-Akatemiassa klassista laulua. Janne aloitti Akukonissa vuonna 2005.

TkK Tarja Lahti työskentelee vanhempana akustiikkakonsulttina. Hän on ollut Akukonissa vuodesta 1997 alkaen. Tarjan osaamisaluetta on huone- ja rakennusakustiikka, erityisesti koulujen ja päiväkotien akustiikka. Teknillisessä korkeakoulussa hän on opiskellut akustiikkaa pääaineenaan.

TeM Juha Storm työskentelee Akukonissa vanhempana AV-suunnittelijana ja projektipäällikkönä. Hänen osaamisaluettaan ovat kaikenlaiset AV-järjestelmät. Juha on opiskellut Teknillisessä korkeakoulussa pääaineenaan sähkötekniikkaa ja Teatterikorkeakoulussa valo- ja äänisuunnittelua. Akukonissa Juha aloitti vuonna 2008.

Uusien osakkaiden kutsuminen on osa Akukonin osakkuusohjelmaa, jonka tarkoituksena on sitouttaa avainhenkilöitä ja turvata yrityksen itsenäinen ja riippumaton toiminta sen jälkeen, kun vanhemmat osakkaat ovat eläköityneet noin 10 vuoden kuluessa.

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: