Seitsemän uutta akukonlaista

3.9.2019

Seitsemän uutta asiantuntijaa on aloittanut Akukonin palveluksessa Suomessa, Baltiassa ja Georgiassa. Uusien rekrytointien myötä akukonlaisia on jo yli 60. Toivotamme uudet osaajat tervetulleiksi kansainväliseen ja monikulttuuriseen työyhteisöömme!

Lotta Linnavuori on aloittanut projektiassistenttina Helsingissä. Hän toimii palvelutuotantomme tukena projektinhallinnan osalta. Lotta on koulutukseltaan medianomi (AMK). Hänellä on vahvaa kokemusta vaativista hallinnollisista tehtävistä.

Svante Betlehem on aloittanut myyntineuvottelijana Vaasassa. Hänen toimenkuvaansa kuuluu ennen kaikkea myynti ja markkinointi. Svante on kokenut teknisen myynnin ammattilainen.

Jakob Löflund on aloittanut akustiikka- ja AV-suunnittelijana Vaasassa. Hänellä on kokemusta erityisesti äänentoistosta ja muusta esitystekniikasta. Jakobin on koulutukseltaan insinööri (AMK).

Judita Januskeviciute on aloittanut akustiikka- ja AV-suunnittelijana Vilnassa, Liettuassa. Hän on koulutukseltaan B.Sc. (Tech.), erikoistumisalueenaan äänentoisto ja esitystekniikka. 

Mykhailo Yaroshenko on aloittanut akustiikkakonsulttina Tallinnassa, Virossa. Hänen osaamisalueeseensa kuuluu kaikenlainen akustiikka ja värähtely. Mykhailolla on tekniikan alan ylempi korkeakoulututkinto M.Sc. (Tech.). Hän on lukenut pääaineenaan akustiikkaa.

Olivers Tarvids on aloittanut akustiikka- ja AV-suunnittelijana Riikassa, Latviassa.

Zura Iashvili on aloittanut talouspäällikkönä Tbilisissä, Georgiassa. Hän vastaa Akukon Georgian talousasioista ja hallinnoista. Zuralla on liiketalouden korkeakoulututkinto B.Econ.

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: