Akukon on nyt myös Vaasassa

9.1.2020

Kuvassa Svante Betlehem, Juhani Ahvenvaara ja Jakob Löflund

Uusi Vaasan toimistomme palvelee asiakkaita Pohjanmaalla ja Pohjois-Ruotsissa. Tarjoamme akustiikkaan, meluntorjuntaan ja av-suunnitteluun liittyviä asiantuntijapalveluitamme nyt myös näillä alueilla, sekä ruotsin että suomen kielellä.

Vaasassa työskentelee aluksi kolme asiantuntijaa: Svante Betlehem (myynti ja markkinointi) sekä Jakob Löflund ja Juhani Ahvenvaara  (akustiikka- ja av-suunnittelu sekä mittaukset). Paikallistoimiston kautta alueellisten projektien hallinta on sujuvaa ja kustannustehokasta. Lisäksi kaikki Akukonin resurssit Suomessa ja ulkomailla ovat nyt asiakkaidemme käytössä myös Pohjanmaalla ja Pohjois-Ruotsissa.

Toimistomme vakituinen osoite on Hovioikeudenkatu 23, 65100 Vaasa. Se sijaitsee Vaasan keskustassa rautatieaseman vieressä.

Puhelimitse Vaasan väen tavoittaa Akukonin vaihteen kautta,  +358 10 3700 200. Voitte ottaa yhteyttä myös suoraan asiantuntijoihimme: Svante Betlehem +358 40 557 1949, Juhani Ahvenvaara +358 400 686 941 ja Jakob Löflund +358 40 143 7217. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi (at) akukon.com.

Akukon on akustiikan, meluntorjunnan ja av-suunnittelun ykkösasiantuntija Suomessa ja Baltiassa. Suomessa palveluksessamme on lähes 50 ja kansainvälisesti 70 huippuasiantuntijaa.

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: