Uusia akukonlaisia

3.4.2020

Kolme uutta asiantuntijaa on aloittanut työt Akukonissa.

TkT Javier Gómez Bolaños on aloittanut akustiikkakonsulttina Helsingissä. Hänellä on diplomi-insinöörin ja tohtorin tutkinnot Aalto-yliopistosta. Molempien tutkintojen pääaineena on akustiikka. Ennen Akukoniin siirtymistään Javier on toiminut Hefio Oy:n teknisenä johtajana, ja sitä ennen tutkijana Aalto-yliopiston akustiikkalaboratoriossa. Hänellä kokemusta myös AV- ja valaistusteknikon tehtävistä sekä teattereissa että yleisradioyhtiöissä.

Javier työskentelee Akukonin akustiikkaprojekteissa, sekä Suomessa että ulkomailla. Hänen mukanaan saamme Akukoniin uuden kielen, espanjan. Näin äidinkielten määrä Akukonissa kasvaa yhteentoista (englantia ei lasketa mukaan). Myös Javierin suomen ja englannin kielen taito on erinomainen.

FM Jukka Puurula on aloittanut mittausteknikkona Helsingin toimistossamme. Ennen Akukoniin siirtymistään hän on työskennellyt monenlaisissa ääneen liittyvissä tehtävissä muusikkona, opettajana, musiikkiteknologina ja viimeksi mittausteknikkona Caverionilla.

Akukonissa Jukka tekee kaikenlaisia akustiikkaan liittyviä mittauksia. Lisäksi hän vastaa mittalaitteidemme ylläpidosta.

MSc Tomas Vilniskis on aloittanut akustiikkakonsulttina Vilnassa, Liettuassa. Tomasilla on ympäristötekniikan alan maisterin tutkinto Vilnan Gediminasin teknillisestä yliopistosta. Hän tekee paraikaa väitöskirjaa, joka liittyy käytetyistä renkaista valmistettavaan akustiseen materiaaliin.

Viimeiset viisi vuotta Tomas on työskennellyt Vilnan Gediminasin teknillisen yliopiston ympäristönsuojelun ja työolosuhteiden akkreditoidussa laboratoriossa rakennusakustisen ja ympäristömelun mittausksen ja tutkimuksen parissa.

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: