Akukon ostaa Akumek Oy:n liiketoiminnan

7.5.2020

Risku ja Lepoluoto

Ari Lepoluoto ja Timo Risku

Akumek Oy:n liiketoiminta siirtyy Akukon Oy:lle 15.5.2020 lukien. Liiketoimintakaupan myötä Akumekin perustaja ja vetäjä DI Timo Risku siirtyy Akukonin palvelukseen AV/esitystekniikka-tiimiimme.

Akumek Oy on Timo Riskun vuonna 2005 perustama teatterimekaniikan suunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto. Akukon ja Akumek ovat tehneet yhteistyötä alusta alkaen. Lukuisista yhteisistä projekteistamme maintttakoon Helsingin Musiikkitalo, Svenska Teatern i Helsingfors, Turun Kaupunginteatteri, Porin Teatteri ja Lappia-talo.

Esitystiloihin ja -tekniikkaan liittyvät asiantuntijapalvelut ovat yksi Akukonin palvelualueista. Palveluiden kysyntä on hyvässä nosteessa. Esitystiloja ja -tekniikkaa rakennetaan hyvin monenlaisiin kohteisiin, esimerkiksi kauppakeskuksiin, monitoimirakennuksiin ja yritysten pääkonttoreihin, perinteisiä teattereita ja konserttisaleja unohtamatta. Tulemme käynnistämään uusien suunnittelijoiden rekrytointeja vielä ennen kesää.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Ari Lepoluoto, 050 372 5275.

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: