Kaksi uutta akukonlaista

12.8.2020

Minna Santaholma aloittaa akustikkona RMT-tiimissämme 1.9.2020 (RMT = runkomelu ja tärinä). Hän siirtyy meille Wood & Grieve Engineers:in (now part of Stantec) palveluksesta Sydneystä, Australiasta, jossa hän on työskennellyt akustikkona. Tullessaan hän tuo meille mm. pilvenpirtäjien akustiikkaan liittyvää osaamista.

Minna on valmistunut Aalto-ylipistosta v. 2016, pääaineenaan akustiikka ja signaalinkäsittely.

Toni Silvola aloittaa AV-tiimissämme näyttämömekaniikan suunnitelijana 20.8.2020. Hän siirtyy meille SKS Mechatronicsin (ent. Riskotec) palveluksesta, jossa on toiminut näyttämömekaniikan pääsuunnittelijana 10 vuotta ja tätä ennen suunnittelijana 8 vuotta.

Perinteisten teatteri- ja konserttisalikohteiden lisäksi Tonin CV:ssä on suuri määrä risteilijäprojekteja, mm. Royal Caribbean Oasis of the Seas. Toni on opiskellut tekniikkaa Helsingin AMK:ssa ja  Dublin Institute of Technology:ssa.

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: