Uusia osaajia ja tehtäviä Akukonissa

19.9.2021

Useita uusia osaajia on kesän ja syksyn aikana aloittanut Akukonissa. Lisäksi muutama vanha akukonlainen on saanut uuden tehtävän organisaatiossamme.

Jukka Ahonen

TkT Jukka Ahonen on nimitetty liiketoimintajohtajaksi. Tähän asti hän on toiminut Akukonissa tiimipäällikkönä ja laatupäällikkönä. Jukan työpiste on Helsingissä.

Anni Haataja 500px

Ins. (YAMK) Anni Haataja on nimitetty tiimipäälliköksi vetämään yhtä neljästä akustiikkatiimistämme. Tähän asti Anni on toiminut Akukonissa projektipäällikkönä ja akustikkona.  Annin työpiste sijaitsee Oulussa.

Oskar Lindfors 500px

DI Oskar Lindfors on nimitetty tieto- ja teknologiajohtajaksi. Tähän asti Oskar on toiminut Akukonissa tiimipäällikkönä ja akustikkona. Oskarin työpiste on Helsingissä.

Jonas Möller 500px

KTM Jonas Möller aloittaa talouspäällikkönä Helsingissä. Hän siirtyy Akukoniin BDO Finlandin palveluksesta. Jonaksen työpiste sijaitsee Helsingissä.

Mikko Mantri Roininen 500px

DI Mikko Mantri Roininen on aloittanut akustikkona Helsingissä. Aikaisemmin Mikko on vastaavissa tehtävissä Alpha Acoustics Engineering Pte Ltd:n palveluksessa Singaporessa. Tätä ennen hän on työskennellyt myös Akukonissa.

Julia Turku 500px

DI Julia Turku on nimitetty kehitysjohtajaksi. Tähän asti Julia on toiminut Akukonissa projektipäällikkönä ja akustikkona. Julian työpiste on Helsingissä.

Lauri Vapalahti 500px

DI Lauri Vapalahti on aloittanut akustikkona ja sovelluskehittäjänä runkomelu- ja tärinätiimissämme (RMT) Helsingissä. Aikaisemmin Lauri on toiminut A-insinöörit Suunnittelu Oy:n palveluksessa.

Veli-Matti Yli-Kätkä 500px

DI Veli-Matti Yli-Kätkä on aloittanut tiimipäällikkönä. Hän vetää yhtä neljästä akustiikkatiimistämme. Veli-Matti siirtyi Akukoniin Ramboll Finlandin palveluksesta. Hänen työpisteensä on Helsingissä.

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: