Saammeko esitellä neljä uutta asiantuntijaamme

14.12.2021

Juha Kiuru, Olli Paajanen, Joshua Palmer ja Ville-Veikko Palviainen ovat uusia akukonlaisia.

Juha Kiuru uutiskuva

Teatteri- ja AV-tekniikan asiantuntija Juha Kiuru on aloittanut AV&IT-tiimissämme. Juha on tunnettu ja kokenut asiantuntija, jolla on kokemusta niin tapahtumatuotannosta, laitemyynnistä, suunnittelusta kuin projekteistakin. Ennen Akukonille siirtymistään Juha työskenteli kansainvälisissä tehtävissä mediaservereistään tunnetun Green Hippo:n palveluksessa.

 

Olli Paajanen uutiskuva

Akustikko, DI Olli Paajanen on aloittanut AKU1-tiimissämme. Olli on kokenut akustikko, joka on aikaisemmin työskennellyt mm. Helimäki Akustikkojen ja Promethor Oy:n palveluksessa.

 

Joshua Palmer uutiskuva

Akustikko, MEng Joshua Palmer on aloittanut AKU3-tiimissämme. Ennen Akukonin siirtymistään Josh on työskennellyt mm. Cole Jarmanin (nykyään osa RKS Acoustics:ia) ja Rambollin palveluksessa UK:ssa.

 

Veke Palviainen uutiskuva

Teatteri- ja AV-tekniikan asiantuntija, ins. (AMK) Ville-Veikko (Veke) Palviainen aloittaa tammikuun alussa AV&IT-tiimissämme. Veke on tunnettu AV-alan ammattilainen, joka on ennen Akukoniin siirtymistään kerännyt kokemusta mm. äänitetuotannosta, tapahtumatuotannosta sekä AV- & esitystekniikan suunnittelusta ja konsultoinnista viimeksi oman yrityksensä Adaptive Audiovisual Solutions-AAS puitteissa.

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: