Uli ja Juha ovat uusia akukonlaisia

6.5.2022

Saammeko esitellä kaksi uutta asiantuntijaamme: Uli Jetzinger ja Juha Tuomimäki.

MBA, Audio Engineer (SAE) Uli Jetzinger aloittaa Helsingissä projektipäällikkönä akustiikka- ja AV-projekteissamme. Uli on kansainvälisestikin tunnettu ammattilainen, jolle on karttunut laaja kokemus johtamis- ja asiantuntijatehtävistä toimialoillamme. Hän on työskennellyt myös Akukonissa aikaisemminkin, ja toivotammekin hänet tervetulleeksi takaisin! Uli siirtyy Akukoniin  S-Professional Oy:stä.

Medianomi (YAMK) Juha Tuomimäki on aloittanut Tampereella AV-asiantuntijana. Hänen osaamisaluettaan on kaikenlainen AV-tekniikka, etenkin video. Juha on aikaisemmin työskennellyt monenlaisissa AV-alan vaativissa käyttö- ja asiantuntijatehtävissä. Juha siirtyi meille Studiotec Oy:stä.

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: