Laajennamme Tampereella - uusi toimistomme Finlaysonilla

22.11.2022

Akukonilla on Pirkanmaan alueella työn alla useita kohteita, joissa suunnittelemme akustiikkaa, melun ja tärinän torjuntaa tai esitystekniikkaa. Jo valmistuneista kohteista mainittakoon Nokia Arena, G Livelab Tampere Tampereen Kansi ja Sokos-hotelli Torni Tampere.

Tampereen kansi ja Nokia Arena

Hiljattain avatussa Finlaysonin alueella sijaitsevassa toimistossamme työskentelevät meluasiantuntija Mira Pykälistö, akustiikkasuunnittelija Janne Saarelainen ja AV-suunnittelija Juha Tuomimäki. Myös muu Akukonin henkilöstö - Suomessa yli 60 asiantuntijaa - on luonnollisesti asiakkaidemme käytettävissä myös Pirkanmaan alueen hankkeissa. Arvioimme, että jatkossa henkilöstömme kasvaa myös Tampereella.

Tampereen alueella sijaitsevat Akukonin kohteet ovat saaneet paljon positiivista huomiota onnistuneesta suunnittelusta. G Livelab Tampere on saanut useita palkintoja, mm. Tampereen kaupungin esteettömyyspalkinnon (2019), maailman parhaan konserttisalin Mondo*DR-palkinnon (2020), Tampereen kaupungin vuoden kulttuuriteko -palkinnon (2021) sekä vuoden musiikkiklubin Industry Awards -palkinnon (2021). Nokia Arena on vakiinnuttanut paikkansa erinomaisena monitoimiareenana, jossa ääni kuulostaa hyvältä ja tekniikka mahdollistaa näyttävät visuaaliset elämykset.

Jo mainittujen kohteiden lisäksi Akukonilla on Tampereella työn alla monien asunto- ja toimitila- ja tapahtumatilakohteiden suunnittelu. Esimerkkinä mainittakoon tapahtumatila Tullikamarin peruskorjaus, jossa teemme akustiikkaan ja esitystekniikkaan liittyvää suunnittelua.

Erilaisten yleisötapahtumien määrä kasvaa jatkuvasti. Niihin liittyvien meluhaittojen hallintaan ja melumittauksiin liittyen teemme yhteistyötä paikallisen toimijan Akun Tehtaan kanssa. Teemme Akun Tehtaan kanssa myös tapahtuma-areenoiden suunnitteluun liittyvää yhteistyötä.

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: