Uli Jetzinger nimitetty Akukonin myyntijohtajaksi

29.9.2023

M.Sc.(Econ.) Uli Jetzinger on nimitetty Akukonin myyntijohtajaksi 1.10.2023 alkaen. Samalla hänestä tulee Akukonin johtoryhmän jäsen. Ulin tehtäviin tulee kuulumaan Akukonin myyntityön organisoiminen ja johtaminen sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Ennen nimitystään Uli on toiminut monenlaisissa johtotehtävissä AV-alalla ja akustiikan parissa. Lisäksi hänellä on laaja kokemus alan asiantuntijatehtävistä sekä hyvä suomalainen ja kansainvälinen verkosto. Uuteen tehtävään Uli siirtyy nykyisestä tehtävästään projektipäällikkönä Akukonissa.


Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jukka Ahonen, jukka.ahonen@akukon.com, p. 010 3200 700.

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: