Nella Näveri on Akukonin uusi suunnittelujohtaja

19.3.2024

Arkkitehti (SAFA) Nella Näveri on aloittanut Akukonin suunnittelujohtajana 1.3.2024. Samalla hänet on nimitetty myös johtoryhmän jäseneksi.

Nella on työskennellyt Akukonissa vuodesta 2009 rakennus- ja huoneakustiikan sekä esitystilojen suunnittelun parissa, aluksi teknisenä avustajana, myöhemmin akustikkona ja tiimipäällikkönä. Hän on koulutukseltaan muusikko, luonnontieteiden kandidaatti ja arkkitehti. Nellan diplomityö Katsomot akustisissa esitystiloissa sai vuonna 2015 Matti Karjalaisen rahaston palkinnon tärkeästä akustiikan alan edistämistyöstä Suomessa.

Suunnittelujohtajana Näverin vastuulla on johtaa Akukonin suunnittelu- ja palvelutoimintaa sekä palvelujemme kehitystyötä niin, että tulevaisuudessa pystymme vastaamaan yhä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jukka Ahonen, jukka.ahonen@akukon.com, p. 010 3200 700.

Jaa artikkeli

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: